De Basics op orde
Wil jij van start met een vette homepage die helemaal aansluit bij jouw producten? Maar kom je er zelf echt niet uit?


€ 899,00*

Heb je al een logo maar nog niet veel andere ideeën? Wil je snel online en heb je behoefte aan een professioneel advies? Wij helpen je om je webwinkel om te vormen tot een professionele shop.

We ontwerpen een mooie foto slider, (of een hero image) denken mee over de indeling van de categorieën en opmaak van de footer.

Wij stellen de kleuren en fonts in, plaatsen het ontwerp online en zorgen dat alle afbeeldingen en linkjes op de homepage correct werken. Ook adviseren we over de artikel instellingen zodat jouw producten optimaal worden weergegeven.

Een M pakket in Mijnwebwinkel - de basics op orde

De webwinkel is responsive en dus geschikt voor mobiele apparaten. Let op: we maken geen 'ander' ontwerp, het desktop design wordt aangepast aan het formaat van je mobiele device.

Simpel gezegd is het belangrijkste verschil tussen de pakketten: de hoeveelheid

uren wij besteden aan een ontwerp. Heb je een kleine shop met veel input, kijk dan of een S pakket
iets voor je is. Heb je behoefte aan een analyse, een advies en heb je meerdere categorieën die je graag onder de aandacht brengt op de home? Dan is dit pakket geschikt voor jou.


Binnen een M pakket zitten 2 correctie rondes in de prijs inbegrepen.

We zijn per mail uiteraard bereikbaar voor vragen, ook nadat het ontwerp is opgeleverd.

We denken met je mee en laten onze visie er op los. Gegarandeerd een mooie, gebruiksvriendelijke webwinkel, gericht op meer verkoop.

Maak een account aan op omww.nl en kijk of een M pakket geschikt is voor jou!* alle genoemde prijzen zijn ex. de wettelijke 21% btw

 

© 2010 - 2024 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel