Hulp bij het inrichten van jouw webwinkel in Mijnwebwinkel

Soms vergeten we dat het systeem helemaal niet zo van zelfsprekend is voor iedereen. Wij werken natuurlijk al ruim 8 jaar dalijks met het systeem van Mijnwebwinkel, maar veel van onze klanten en jij waarschijnlijk ook, zien de achterkant van de webwinkel pas voor het eerst na het eerste contact met ons.

Wij helpen je graag, maar uiteindelijk moet je natuurlijk zelf je online business gaan runnen. Daarom plaatsen we hier graag een linkje naar de meest gestelde vragen over de back end van Mijnwebwinkel. Kun je de eenvoudige gebruikersgidsen van Mijnwebwinkel bekijken en plaatsen we zo nu en dan andere nuttige links en informatie over het succesvol inrichten en runnen van jouw webwinkel in Mijnwebwinkel.
 

1. Gids: De basis voor een goede webwinkel

De basis gids met alle informatie die je nodig hebt wanneer je een webwinkel gaat beginnen. Van inschrijven bij de KvK tot het maken van een logische pagina-indeling.

Bekijk en download de Basis Gids voor een goede webwinkel

 

2. Gids: Aan de slag met Mijnwebwinkel

Alles wat je moet weten over het Mijnwebwinkel systeem. Zo zet je binnen no time je webwinkel op! En deze gids is natuurlijk ook handig om snel dingen op te zoeken als je iets na een tijdje bent bent vergeten.

Bekijk en download de Gids aan de slag met Mijnwebwinkel

 

3. Gids: Je webwinkel vormgeven

'Huh, maar daar hebben we jullie toch voor?' Klopt, wij kunnen je helpen met het ontwerp van je webwinkel. Je kunt het volledig uit handen geven omdat je zelf geen tijd of geen kennis van design hebt. Maar wie zijn wij om jou een stukje kennis te onthouden. Deze webwinkel is jouw kindje, het wordt jouw business. Dus hup, ga eerst een zelf aan de slag. Wij helpen je graag verder als jij besluit dat je je toch liever ergens anders op focust. Ben wel kritisch.. ieder z'n vak natuurlijk :)

Bekijk en download de Gids je webwinkel vormgeven

 

© 2010 - 2024 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel