Over ons

Met een team van vrolijke, jonge ontwerpers en creatieve talenten laten we onze fantasie elke dag de vrije loop en verzinnen we steeds weer mooie, frisse en vernieuwende ontwerpen. Ook stomen we elk jaar studenten klaar voor het bedrijfsleven tijdens een geweldige stage bij ons.

Michelle

In 2010 gestart met Ontwerp mijn webwinkel. Runt de zaak, zorgt dat nieuwe opdrachten bij de juiste mensen worden ingepland. Teamleider, schrijft en reist graag. Ondernemend en altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen.  

Merel

In 2012 begonnen als stagiaire en eigenlijk nooit meer weggegaan. Van groupie doorgegroeid tot super webdesigner en inmiddels dus hét gezicht achter vele prachtige ontwerpen. Verder ook nog verantwoordelijk voor het online zetten van de webwinkels. Zorgt dat alles op rolletjes loopt als Michelle er even niet is. Is verder prettig gestoord en weet weetjes waarvan wij niet weten dat het weetjes zijn. Ze zorgt voor sfeer, gezelligheid en lachen gieren brullen op kantoor… en tijdens de borrels.


Roy

Ook begonnen als stagiaire en sinds een erg gezellige bedrijfsborrel niet meer bij Ontwerp mijn webwinkel weg te slaan. Hij is de man achter alle logo’s en huisstijlen. Kan DTP'en als de beste en ontwerpt daarnaast ook nog menig mooie shop. Roy houdt ook wel van een feestje, sport 4 à 5 keer in de week maar mocht het een keer niet uitkomen omdat een etentje aantrekkelijker klinkt dan is hij niet de moeilijkste.

 

 

Stagiaires

We zoeken altijd talentvolle jonge ontwerpers met een passie voor het vak. Maar buiten leergierig zijn, hard werken en kwaliteiten is het bovenal belangrijk dat een student past binnen ons hechte team. Dan pas kunnen we er samen 100% voor gaan en zorgen wij dat de student tijdens zijn stage het maximale leert en de tijd van zijn leven heeft.

Met bijna alle oude stagiaires drinken we nog regelmatig een biertje..  dat zegt genoeg toch?

 

De toekomst

Mijnwebwinkel blijft groeien, wij zijn trots dat we nog steeds iedere week veel ondernemers kunnen helpen om hun droom te verwezelijken, en dat Mijnwebwinkel iedere dag werkt om een betrouwbaar platform te bieden. We gaan mee, blijven continu onderzoek doen naar de nieuwste webdesign en Ecommerce trends, zijn op de hoogte van belangrijke tips & trics om daadwerkelijk de conversie in jouw webwinkel te verhogen.

En.. we zijn achter de schermen natuurlijk druk bezig om ooit ook de internationale klanten van My Online Store te kunnen bedienen.

 

En verder...

Er zijn altijd klanten die we helaas niet kunnen helpen.. Een brandstore als FALKEwinkel, schoonheidssalon als Dehcos of een online platform als Max & Luna behoren helaas niet tot de doelgroep van Ontwerp mijn webwinkel.

Maar omdat het toch zonde is om deze markt niet te bedienen heeft Roel begin dit jaar besloten om zich te gaan richten op maatwerk. Mijnwebwinkel is een perfect systeem en een ideale SAAS oplossing voor alle webshops waar geen maatwerk van toepassing is, maar soms heeft een klant toch net behoefte aan iets (bijna) onmogelijks.

Samen met Niels, de broer van Merel helpen zij nu ook de rest van de markt.

Zo bijft het in ieder geval toch nog een beetje in de familie :)

Onze laatste trots: Objet-Trouve - Kroonbier.nl - Tastea.eu

Bekijk voor meer info over webshop thema's en maatwerkshops op DMWS.nl

Helaas komen er te vaak mensen bij ons terug die zonder goede voorlichting zijn overgestapt naar een ander systeem. Of een webshop hebben laten bouwen en uiteindelijk toch niet hebben gekregen wat hen is beloofd..
 

Twijfel niet... neem contact op voor welke vragen dan ook, wij helpen je graag met het maken van de juiste beslissing.

 

© 2010 - 2021 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss