Over ons

Met een team van vrolijke, jonge ontwerpers en creatieve talenten laten we onze fantasie elke dag de vrije loop en verzinnen we steeds weer mooie, frisse en vernieuwende ontwerpen. Ook stomen we elk jaar studenten klaar voor het bedrijfsleven tijdens een geweldige stage bij ons.

Michelle

In 2010 gestart met Ontwerp mijn webwinkel. Runt de zaak, zorgt dat nieuwe opdrachten bij de juiste mensen worden ingepland. Teamleider, schrijft en reist graag. Ondernemend en altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen.  

Merel

In 2012 begonnen als stagiaire en eigenlijk nooit meer weggegaan. Van groupie doorgegroeid tot super webdesigner en inmiddels dus hét gezicht achter vele prachtige ontwerpen. Verder ook nog verantwoordelijk voor het online zetten van de webwinkels. Zorgt dat alles op rolletjes loopt als Michelle er even niet is. Is verder prettig gestoord en weet weetjes waarvan wij niet weten dat het weetjes zijn. Ze zorgt voor sfeer, gezelligheid en lachen gieren brullen op kantoor… en tijdens de borrels.


Roy

Ook begonnen als stagiaire en sinds een erg gezellige bedrijfsborrel niet meer bij Ontwerp mijn webwinkel weg te slaan. Hij is de man achter alle logo’s en huisstijlen. Kan DTP'en als de beste en ontwerpt daarnaast ook nog menig mooie shop. Roy houdt ook wel van een feestje, sport 4 à 5 keer in de week maar mocht het een keer niet uitkomen omdat een etentje aantrekkelijker klinkt dan is hij niet de moeilijkste.

 

 

Stagiaires

We zoeken altijd talentvolle jonge ontwerpers met een passie voor het vak. Maar buiten leergierig zijn, hard werken en kwaliteiten is het bovenal belangrijk dat een student past binnen ons hechte team. Dan pas kunnen we er samen 100% voor gaan en zorgen wij dat de student tijdens zijn stage het maximale leert en de tijd van zijn leven heeft.

Met bijna alle oude stagiaires drinken we nog regelmatig een biertje..  dat zegt genoeg toch?

 

 

Inmiddels zijn we gestopt met het ontwerpen van shops in Mijnwebwinkel.
Wij richten ons vanaf nu op eigen projecten zoals theme's en apps. Check  DMWS.nl voor meer info.

© 2010 - 2024 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel