De geschiedenis

Roel & Michelle Brouwers. Dezelfde achternaam? Jazeker. Toeval? Jup. Creatief, ondernemend, amicaal en lekker gek. In 2011, in Barcelona, bedachten we `Ontwerpmijnwebwinkel.nl` en vanaf dat moment ontwerpen, begeleiden, adviseren en ontwikkelen we webwinkels en meer.

Roel heeft al meer dan 15 jaar ervaring in webdesign, Michelle komt uit de markering & communicatie branche er werkte onder andere bij Shapeways.
Een gouden combinatie, zo blijkt.

Inmiddels hebben we meer dan 8 jaar ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van webshops. We kijken met een frisse blik, vanuit een ervaren oogpunt en een klantgericht perspectief naar jouw webwinkel. 

"We bieden iedereen de kans om voor een vast bedrag een ontwerppakket aan te schaffen en een mooie, gebruiksvriendelijke shop online neer te zetten waar ontwerp en usability centraal staan."

Nu, 5 jaar en 1200+ webwinkels later zijn we vaste partner van Mijnwebwinkel, voor én achter de schermen. 2014 is het jaar met grote veranderingen voor Mijnwebwinkel geweest en we zijn trots dat wij daar aan mee hebben gewerkt. Sinds 2015 staan we samen met Mijnwebwinkel op de Webwinkelvakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier hebben we potentiële en bestaande klanten verteld over onze samenwerking en over hoe belangrijk een goed, vertrouwd en gebruiksvriendelijk ontwerp is voor een succesvolle webwinkel.

Het harde werken wordt gewaardeerd, onze klanten beoordelen ons nu gemiddeld met een 9,7 op Kiyoh!
 

En naast al dat gewerkt…Reizen we graag; Rio de Janeiro, Buenos Aires, Bolivia, Peru, Singapore, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika, Australië, China maar ook Italië, Kopenhagen, Spanje en Istanbul. We maken regelmatig een korte trip naar Berlijn, Ibiza en natuurlijk Antwerpen, waar we van juni 2013-2015 hebben gewoond.

Verder... films, literatuur, muziek, koken, sporten en festivals afstruinen... Daaruit halen we de inspiratie om onze klanten de beste kwaliteit en service te leveren.
 

Maar Ontwerp mijn webwinkel is veel meer..
 

Zonder onze toppers waren we nergens en konden we niet in dit tempo en op dit niveau
realiseren wat we vandaag de dag voor elkaar krijgen.

© 2010 - 2024 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel