Responsive webdesign, wat is dat?


Dit wil zeggen dat de webwinkel wordt geoptimaliseerd voor Desktop computers, tablets en mobieltjes. De vormgeving van de webshop past zich automatisch aan aan de afmetingen van het scherm van het apparaat waar de website op wordt bekeken. Mits dit goed gebeurd en goed wordt vormgegeven, is dit ook mogelijk in het Mijnwebwinkel thema "Clear as Day".Wat betekent het voor je bezoekers en klanten?


Een responsive website leidt in het algemeen tot bezoekers die langer blijven hangen, meer content consumeren, vaker tot conversies leiden, vaker terugkeren en uiteindelijk dus tot meer omzet leiden. Nog een voordeel: lagere kosten. Aangezien je maar één website in beheer hebt en niet een aparte mobiele website of een app. Je hoeft dus maar één keer content te publiceren (hoewel er trucjes bestaan om dat ook te doen in het geval van een mobiele website of app), één website te updaten of één website te vervangen. Uiteraard vraagt een professionele responsive of adaptive website om een investering, maar na deze éénmalige kosten, zullen de verdere kosten lager uitvallen dan wanneer je aparte versies in de lucht hebt.

Bovendien ziet het er professioneel uit: Responsive webdesign is sexy. Je laat als webwinkel zien dat je een online strategie serieus neemt en dat je bereid bent daarin te investeren. Een professionele website die meegaat met de mogelijkheden van de tijd straalt autoriteit uit. Het zorgt dat je een stapje voor hebt op je concurrenten en het verbetert je imago. (bron:Frankwatching)


In plaats van grote investeringen is het nu ook mogelijk in Mijnwebwinkel om je webshop responsive te krijgen, laat ons je daarbij helpen en informeer naar de mogelijkheden en welk pakket het beste bij je past!

Er wordt bij een ontwerp door ons nagedacht over functionaliteit, design, opbouw en gebruiksvriendelijkheid.

 

© 2010 - 2024 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss