It's all about 'Someone You Know'


Mijn interesses in de e-commercebusiness werd geboren tijdens mijn tijd bij Shapeways als marketing executive. Als 4e medewerker was ik betrokken bij de complete ontwikkeling van het merk en was ik getuige van de start van de grootste 3D-printservice voor consumenten ter wereld.

In 2009 nam ik ontslag, ik was nog te jong en ik wilde de wereld zien. Natuurlijk heb ik wel eens gedacht... wat als. Want met kantoren over heel de wereld lag er bij Shapeways ook zeker een mooie toekomst in het verschied.

Maar als ik had geweten waar het reizen me zou brengen, dan had ik nooit meer terug gekeken. In 2008 starten wij als creatief koppel onze eerste bedrijf. De combinatie marketing / communicatie en grafische vormgeving bleek een gouden match. Maar de tijd verandert en zeker online opende zich een nieuwe wereld. We bleven zoeken naar een passende propositie, want des te meer 'full service bureaus' er ontstonden, des te meer neigde wij naar één specifieke branch.

 

In 2010 gooide we het roer om.

 

Vlak voor de enorme groei in de e-commerce markt lanceren we ons nieuwe concept: Ontwerp mijn webwinkel.

Sinds 2010 helpen we startende ondernemers en ambitieuze mensen een webwinkel op te zetten zodat zij zich kunnen concentreren op wat ze het beste kunnen: producten maken, zoeken, inkopen en uiteindelijk verkopen.

Na een jaar al, werden we officieel ontwerppartner van Mijnwebwinkel. In de jaren die volgden, hebben we een team van toegewijde ontwerpers om ons heen verzameld. Dit team is tegenwoordig nog steeds de kern van ons bedrijf.

In al die jaren volgden we alle trends in e-com, webdesign, UX en hielpen we meer dan 1500 klanten bij het opzetten van hun webwinkel.
 
Maar internet verandert snel en wij ook. De markt groeit, de concurrentie in webwinkels wordt groter en groter, zodat ook onze klanten meer eisen krijgen, meer willen en meer moeten om te kunnen overleven in deze concurrerende tijden.

In 2015 besloten we dat we ons niet meer konden blijven focussen op 1 doelgroep. We maakte in die tijd ookal designs voor Magento webshops en custom CMS systemen. Maar altijd afhaneklijk zijn van externe partijen beviel ons na een tijdje niet meer.


We splitsten als een team en startten een nieuw bedrijf. We huurden developers in en breidden ons team uit om de 'grotere klanten en enterprices' ook te kunnen bedienen.


Sommige bedrijven hadden gewoon meer functionaliteiten nodig en met onze ervaringen in de e-commerce branche is het jammer om gefocust te blijven op 1 platform.

Ons nieuwe bedrijf DMWS werd binnen 3 maanden officiële Lightspeed-partner. Na 2 jaar hebben we 4 thema's in de themestore met meer dan 1000 abonnementen. Onze portfolio bestaat uit toonaangevende merken en grote bedrijven, zowel nationaal als internationaal (zoals Bavaria, ID&T, SLAM FM, Basic Fit). Het is de ultieme beloning voor  jarenlang hard werken.

Onze creativiteit kent geen grenzen, zelfs met de beperkingen van alle softwarepakketten houden we 90% van onze klanten ruim 7 jaar tevreden. Sommigen van hen hebben we geholpen door over te stappen naar een ander systeem, zoals Magento en Lightspeed maar al die tijd houden we ook al Shopify in de gaten.


Om onze klanten nog beter te kunnen helpen zijn we dit jaar ook met ons eigen online concept gestart. In 2019 gaat onze eigen webwinkel live. En nu pas weten we écht wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van een webshop. 


Gedurende de jaren komen we er steeds meer achter hoe belangrijk het is om de juiste mensen te kennen.

It's all about Someone You Know

 

Wij houden van mooie dingen maken. Maar bovenal willen we jouw online business tot een succes maken. We helpen je een webshop op te zetten, maar we willen vooral ook dat je groeit en succesvol blijft.

Met ons nieuwe bedrijf Someone You Know bekijken we de potentie van iedere case, elke webwinkel, ieder merk om zo tot het beste resultaat te komen.

Wat is er prijstechnisch, qua design, functionaliteiten en gebruikersgemak het beste voor jou en welke oplossing heeft de meeste kans van slagen.

 

Are you ready for the next step?

We are!


© 2010 - 2024 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel