Het professional pakket
Hét pakket voor de webshops met een uitgebreid assortiment of winkeliers met net iets meer wensen!


€ 1099,00*

Wil je het maximale uit je webwinkel halen? Kies dan voor een L pakket. We ontwerpen categorieën, acties en banners op de homepagina en zorgen ervoor dat bezoekers in een vertrouwde en doordachte webwinkel binnenkomen.

Usability en vormgeving sluiten perfect op elkaar aan, hier wordt bij een L pakket ook extra over nagedacht. Denk aan een extra uitgebreide footer om bezoekers makkelijk door de site te laten navigeren.

Vergeet niet naar de extra mogelijkheden te informeren, want vanaf het L pakket gaan we een stapje verder.

In overleg is het ook mogelijk om binnen een L pakket een logo te restylen.

Als je er écht voor gaat, raden we het L pakket aan. Het belangrijkste verschil met het S en het M pakket is de
hoeveelheid tijd die we in een ontwerp steken.

Een webwinkel in Mijnwebwinkel is responsive en geschikt voor mobiele apparaten. Maar de mogelijkheden zijn beperkt. Wil je meer uit je mobiele webshop halen? Informeer dan snel!

Shopify partner - Theme Access Shopify

Uiteraard zijn we bereikbaar voor vragen, ook nadat het ontwerp is opgeleverd én zitten er correctie rondes bij de prijs inbegrepen.

Maak een account aan op omww.nl en kijk of een L pakket geschikt is voor jou!

ps. Loop je toch tegen beperkingen aan of twijfel je aan de functionaliteiten? Denk eens aan Shopify. Hier kun je het design van de webwinkel namelijk super eenvoudig zelf aanpassen nadat wij het hebben ontworpen. Daarnaast is de shop ook nog eens 100% responsive en converteert deze dus extra goed op mobiele apparaten.* alle genoemde prijzen zijn ex. de wettelijke 21% btw

 

© 2010 - 2024 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss