Ideaal voor het onderhouden van je webwinkel. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe collectie binnen die onder de aandacht gebracht moet worden? Een leuke actie bedacht? Een idee voor een nieuwe slide? Met onze strippenkaart zorgen we er samen voor dat je webwinkel tot in de puntjes verzorgd is en blijft.

 

Wij vertalen je creatieve ideeën naar professionele vormgeving
in je webwinkelMet een ontwerp van ons ziet je webwinkel er mooi en gebruiksvriendelijk uit. Maar het is soms wel een lastige klus om dat zo 'mooi' te houden. Een webwinkel is niet iets dat je een keer laat maken en er daarna geen omkijken meer aan hebt.
Dit vergt aandacht, tijd en kunde.

 

We helpen je met het aanmaken van categorieën, een seizoensgebonden actie, een nieuwe header, vervolgpagina's opfrissen, noem maar op. Alles waar een ontwerpend oog voor nodig is, kunnen wij je mee helpen.

Het werkt dan ook heel gemakkelijk: Je schaft een strippenkaart aan voor € 99,00 (ex btw). Hierop zitten vijf strippen. Elke strip geldt voor een aanpassing. Dit kan een nieuwe slide zijn, een leuke actie vormgeven of iets anders, je kunt het zo gek niet bedenken en het kan. Vooraf wordt berekend hoeveel strippen er nodig zijn voor de werkzaamheden. Dit varieert van 1 tot 5 strippen. De strippenkaart moet worden verbruikt binnen 1 seizoen. Zo blijf jij gemotiveerd om de webwinkel daadwerkelijk up to date te houden, en kunnen wij een optimale sevice bieden.

Wij houden netjes voor je bij hoeveel strippen er nog op je kaart zitten. Ideaal toch?

De strippenkaart is verkrijgbaar per 5 strippen voor € 99,00 (ex btw) en wordt in één keer verstrekt.
 

  • Strippenkaart 5 strippen
    Strippenkaart 5 strippen

    Blijf up-to-date en zorg voor een verzorgde webwinkel die converteert!

    Het internet verandert razend snel. Een succesvolle webwinkel verandert mee. Alleen de artikelen veranderen is vaak niet genoeg. Zorg voor vernieuwing zodat…

© 2010 - 2017 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss

Helaas zijn wij vandaag niet telefonisch bereikbaar. Stuur een mailtje en we nemen zsm contact met je op.