Houd je webwinkel up to date met de strippenkaart

Ideaal voor het onderhouden van je webwinkel. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe collectie binnen die onder de aandacht gebracht moet worden? Een leuke actie bedacht? Een idee voor een nieuwe slide? Met onze strippenkaart zorgen we er samen voor dat je webwinkel tot in de puntjes verzorgd is en blijft.

 

Wij vertalen je creatieve ideeën naar professionele vormgeving in je webwinkelMet een ontwerp van ons ziet je webwinkel er mooi en gebruiksvriendelijk uit. Maar het is soms wel een lastige klus om dat zo 'mooi' te houden. Een webwinkel is niet iets dat je een keer laat maken en er daarna geen omkijken meer aan hebt.
Dit vergt aandacht, tijd en kunde.

 

We helpen je met het aanmaken van categorieën, een seizoensgebonden actie, een nieuwe header, vervolgpagina's opfrissen, noem maar op. Alles waar een ontwerpend oog voor nodig is, kunnen wij je mee helpen.

Het werkt dan ook heel gemakkelijk: Je schaft een strippenkaart aan voor € 399,00 (ex btw). Deze uren zijn vrij in te delen. Besteed een uur aan het updaten van je slide en categorieën, of bijvoorbeeld aan het uitlichten van een actie rondom de feestdagen.

De strippenkaart moet worden verbruikt binnen 1 jaar. Zo blijf jij gemotiveerd om de webwinkel daadwerkelijk up to date te houden, en kunnen wij een optimale sevice bieden.

Wij houden netjes voor je bij hoeveel strippen er nog op je kaart zitten. Ideaal toch?
De strippenkaart is één jaar geldig.

Geen behoefte aan een strippenkaart wel aan een goede service? Kies dan voor een onderhoudsabonnement. Informeer naar de voorwaarden.
  

© 2010 - 2024 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel