Start dit jaar met bloggen


Steeds meer webwinkeliers willen beginnen met bloggen. Dit om een paar simpele redenen.
Lees hier waarom!


 

Content is KING op het internet en waarmee kun je meer content genereren dan met een blog? Je hebt de vrijheid om over alles te bloggen wat ook maar gerelateerd is aan je product, je webshop of je doelgroep. Eindeloos dus!

Licht bijvoorbeeld een product uit, test het, plaats een video hiervan in je bericht en plaats links direct naar de verkooppagina van je product! Je kunt hier ook speciale landingspagina's aan koppelen die helemaal gericht zijn op het verkopen van dat ene uitgelichte product.

Een blog betekent interactie met je klanten. Het is een goede toevoeging aan je online store. Het wekt vertrouwen, het schept een band tussen jou en je bezoekers. Je bezoekers hebben de mogelijkheid te kunnen reageren op je berichten, vragen te stellen, een gesprek te beginnen met elkaar.

Als je jezelf nu de vraag stelt: ‘Maar waar moet ik dan elke week over bloggen’? Dat is eenvoudiger dan je denkt! Met wat hulp en tips op het internet en een passie voor je product kun je eindeloos blijven vertellen over je bedrijf, producten, ervaringen, weetjes, tips, trucs, etc. Wat vooral belangrijk is: je bezoeker vindt het fijn en heeft er iets aan. Je onderscheidt je van je collega's en biedt net dat extra beetje informatie dat een ander niet biedt.

 

Binnenkort een aantal handige tips die je helpen bij het opzetten van een blog.

 

Hoe kunnen wij je helpen?


Een blog opzetten kost wat tijd en kennis. Je moet Wordpress leren kennen en er veel mee werken om het in de vingers te krijgen, maar de basis is super makkelijk!

Samen kiezen we een thema uit die wij aanpassen in je huisstijl. We zorgen dat Wordpress op een van onze veilige servers draait en wordt gekoppeld aan een domeinnaam naar keuze. We kunnen ook een blog maken dat helemaal naar jouw wensen ontworpen is met een maatwerk blog.

Kortom: al het werk, van A tot Z, dat je eigenlijk weerhoudt een blog te beginnen nemen wij uit handen voor je. We denken met je mee, wat het beste is voor je bezoekers en zorgen dat je met gemak je eigen blog kunt bijhouden.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

 

 

© 2010 - 2024 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss