Ontwerpmijnwebwinkel inclusief logo: Ecoos.nl


Ecoos.nl het online eco-bio-fair warenhuis. Wil je ook bewuste producten toepassen in je dagelijks gebruik?
Neem dan een kijkje in het assortiment van Ecoos.

Ecoos wilde graag een L - Pakket inclusief logo. Normaal gesproken valt een logo alleen binnen een XL-pakket, maar als de webshop niet al te groot hoeft te zijn, past dit ook binnen een L - pakket.

Het ontwerp van het logo en homepage moest eco-bio-fair, strak en professionaliteit uitstralen.

 

De header van de webshop


De header is clean, waardoor het logo en de USP’s goed tot zijn recht komen. Er staat veel informatie in over de webshop, betaalmogelijkheden en de contactgegevens. Al dit zorgt ervoor dat de bezoeker direct een vertrouwd gevoel krijgt en de dus webshop verder gaat verkennen.


Zoals je ziet is het telefoonnummer donkerder en vetgedrukt. Dit is ook bewust gedaan om vertrouwen op te wekken. Er zijn veel webshops waar contactgegevens niet (goed) zichtbaar zijn, vaak wekt dit bij de klant een negatief gevoel op.

 

De slider / slideshow


We hebben op de home gekozen voor een slider over de hele breedte, omdat de foto’s op deze manier goed tot zijn recht kwamen en het in een oog opslag duidelijk was welk product er werd uitgelicht.

Er tonen zich totaal 4 afbeeldingen achter elkaar. Elke afbeelding heeft een aparte functie. In de slider worden merken, uitgelichte artikelen en actie artikelen getoond.

Doordat de slider breed is en er foto’s vrij groot zijn is er genoeg call-to-action om de slider ook een functie te kunnen geven. Ook de button ‘bestel direct’ met een licht verloopje daagt de klant uit om te klikken.

De slider wordt meestal ingesteld op 4 tot 6 seconden, dit geeft de klant meer dan genoeg tijd om de afbeeldingen en teksten in de slider te scannen.


 

De categorieën


Doordat de navigatie balk al vrij opvallend is en de categorieën in de navigatiebalk duidelijk genoeg zijn, hebben we het midden iets minder uitgebreid gedaan, zodat de aandacht wel meer aan de bovenkant blijft.

Ze wilde graag dat haar blog en Facebook prominenter aanwezig waren op homepage. Dit hebben we samen met sale uitgelicht op de home.


De footer


Ontwerp mijn webwinkel ontwerpt een unieke en passende footer voor je webshop (vanaf een bepaald pakket). Zodat het voor bezoekers makkelijk maar vooral ook leuk is om zich verder te navigeren in jouw webwinkel. Wil jij ook een nieuw ontwerp voor je webwinkel of een restyling? Neem dan contact met ons op!
 

Neem contact met ons op over een M pakket

 

© 2010 - 2024 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss