Een professionele webshop starten en snel online?

Zelf je ontwerp kunnen aanpassen én Nederlandse klantenservice?
Dat kan al vanaf €25 p/m!

 Stap 1. Kies je Platform  🙌

We zijn altijd met plezier design partner geweest van Mijnwebwinkel, maar met zulke mooie en goede betaalbare andere opties in de markt gaan ook wij nu verder.

In Lightspeed en Shopify kies je eenvoudig een passend template dat aansluit bij jouw wensen. Je beheert het hele ontwerp zelf en bent dus niet meer afhankelijk van een design partner en betaald geen torenhoge kosten voor aan het design.

Binnen een mum van tijd ben jij helemaal up and running! 💪

 


Stap 2. Kies een van onze thema’s 👌

Waarom veel betalen voor custom design terwijl je voor een vast laag bedrag een shop kunt starten in een van onze succesvolle converterende thema’s?

Meer dan 2500 webshops gebruiken onze thema’s, met succes! En door de eindeloze mogelijkheden creeër jij (of wij) binnen een mum van tijd een design dat past bij jouw bedrijf.

 

 

 

Toch liever een webshop in Mijnwebwinkel?

Profiteer dan van 10% korting.


Duizenden webshophouders
met nog meer wensen.

Ontwerp mijn webwinkel heeft de afgelopen 12 jaar duizenden webshops geholpen met het opstarten of verbeteren van een webshop. We zijn inmiddels een bekende in de branche.

Ontwerpmijnwebwinkel is lang de enige vaste ontwerp partner van Mijnwebwinkel geweest.
Sinds kort zijn we echter gestopt met het aannemen van ontwerp opdrachten voor Mijnwebwinkel.

Als e-commerce specialisten kunnen wij helaas niet meer de service bieden die onze klanten verdienen. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat we je beter tot dienst kunnen zijn in een van onze andere partner platfomen. 

Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je uiteraard graag verder. 
 

 

Onze laatste tevreden webwinkeliers

 

referenties per pagina
 • Filya
  Filya

  Wauw wat een prachtig concept en wat een mooie foto's!

  Toen ik de crew van Filya voor het eerst ontmoette wist ik meteen dat het klikte qua stijl. Ontwerp mijn webwinkel toverde de schets van het logo om in een vector en maakte…

 • Confetti & Balloons
  Confetti & Balloons

  Een vrolijke, frisse webwinkel met heel veel kleur. Confetti & Balloons verkoopt immers feestartikelen.

  Ontwerp mijn webwinkel is gestart met het logo en de huisstijl en toverde deze vrolijke stijl vervolgens om in een mooie…

 • Minimensje
  Minimensje

  Voor Minimensje ontwikkelde Ontwerp mijn webwinkel een compleet nieuwe huisstijl incl logo, visitekaartjes, briefpapier, een aantal losse huisstijl elementen en uiteraard een responsive webwinkel.

  De klant omschreef haar wens…

 • Mikameubel.nl
  Mikameubel.nl

  Een stijlvol product verdient een mooie presentatie. Mika Meubel wilde opvallen, het 'saaie' meubel moest op een frivole manier gepresenteerd worden in de webwinkel. Wij kozen voor hippe opvallende kleuren en een bijpassend…

 • Kadootje4Kids
  Kadootje4Kids

  De shop van Kadootje4Kids.nl is volledig opnieuw vormgegeven, Ontwerp mijn webwinkel heeft het logo gerestyled en de webwinkel van een frisse nieuwe look voorzien.

 • Kamerfilter.nl
  Kamerfilter.nl

  Deze restyling kunnen we met trost toch wel dé restyling van de maand noemen. De gehele stijl van Kamerfilter.nl ging op de schop en Ontwerp mijn webwinkel realiseerde een nieuw overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp.

 • Het Slaaphuisje
  Het Slaaphuisje

  Het Slaaphuisje is een volledig nieuw concept. Het Slaaphuisje verkoopt een eigen lijn 'slaaphuisjes' en bijpassende accessoires voor kinderkamers. Om het helemaal af te maken kun je bij het Slaaphuisje ook de leukste collectie…

 • HVP Aqua
  HVP Aqua

  De webwinkel van HVP Aqua is volledig vernieuwd. Ontwerp mijn webwinkel heeft alles uit de kast gehaald om er een overzichtelijke webshop van te maken gericht op meer verkoop en het resultaat mag er wezen.

 • Moosecamp webshop
  Moosecamp webshop

  De webwinkel van Moosecamp is totaal vernieuwd. We hebben gekozen voor een vernieuwende header door deze op een creatieve manier te combineren met de slider. Moosecamp verkoopt alles om buitengewoon te camperen en dus is sfeer…

 • Blikken & Blozen
  Blikken & Blozen

  Ontwerp mijn webwinkel heeft de nieuwe webwinkel van Blikken & Blozen ontworpen.

  Blikken & Blozen bestaat al jaren maar heeft besloten om over te stappen naar Mijnwebwinkel.nl vanwege het gebruiksvriendelijke platform en de…

 • Rally Adventure shop
  Rally Adventure shop

  De Rally Adventure Shop levert uitrusting van topkwaliteit voor motorrijders en motorreizigers.

 • So Fresh Plus
  So Fresh Plus

  Ontdek de nieuwe webwinkel voor plussize mode So Fresh Plus

referenties per pagina
© 2010 - 2022 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss