ONTWERP MIJN WEBWINKEL ONTWERP: LOUKADESIGN.NL


Louka Baby Design is een kleurrijke kwaliteitswebshop voor hippe babyspulletjes. Louka is het eigen merk van Louka Baby Design met unieke artikelen. Alles van Louka wordt zelf ontworpen en met zorg gemaakt. Louka Baby Design verkoopt ook met zorg geselecteerde producten van diverse kwaliteitsmerken, zoals Happy Horse, Funky Box en Sillybilly.

 

Ontwerp mijn webwinkel heeft de webwinkel volledig gerestyled. Loukadesign.nl verzorgde zelf al het beeldmateriaal. De fotografie hebben ze in eigen handen. Omdat Louka handgemaakte spullen verkoopt is er geen beeldmateriaal beschikbaar via leveranciers. Alles moet dus zelf op een professionele manier worden gefotografeerd en daar weten ze bij Louka Baby Design wel raad mee.

Mede dankzij de goede kwaliteit afbeeldingen hebben wij het oude ontwerp van Louka Baby Design omgetoverd tot een geheel nieuwe, frisse en hippe webwinkel.

Louka was al in het bezit van een eigen logo en huisstijl en heeft voor het ontwerp van de homepage gekozen voor een L pakket. Uiteraard is de webwinkel ook ontworpen in het responsive thema.

 

DE BOVENKANT VAN DE WEBSHOP (HEADER)


Op de homepage hebben we de belangrijkste elementen in de header verwerkt. Elke website heeft een vouwlijn. Dit is het stuk van de website dat bijvoorbeeld op een laptop in 1 opslag zichtbaar is, tot het punt dat je moet scrollen om verder te kunnen zien.Om te kunnen werken met een horizontaal menu is het belangrijk om de menu items beperkt te houden. Zorg voor duidelijke en het liefst korte beschrijvingen, zodat de bezoeker niet teveel keuze heeft en sneller beslist.


DE SLIDESHOW


Direct onder de header hebben we gekozen voor een aantrekkelijk Slideshow. We verwijzen naar favoriete merken uit de collectie en naar producten die consumenten zelf kunnen samenstellen. In de Slideshow geef je dus extra aandacht aan producten die jouw webwinkel uniek of aan producten die je het liefst wilt verkopen, omdat deze bijvoorbeeld een goede marge hebben.DE CATEGORIEËN


Iedere webwinkel kan zelf kiezen wat er wordt afgebeeld op de homepage. Het doel: een professionele uitstraling en een warm welkom voor je bezoekers. Je bezoeker moet binnen 3 seconden kunnen bepalen of het aanbod aantrekkelijk is en hoe hij zo snel mogelijk navigeert naar hetgene waar hij of zij naar op zoek is. Voor jou betekent dit: hoe begeleid ik een bezoeker zo goed mogelijk naar het 'doen van een aankoop'. 
DE FOOTER


Ontwerp mijn webwinkel ontwerpt een unieke en passende footer voor je webshop (vanaf een bepaald pakket). Zodat het voor bezoekers makkelijk maar vooral ook leuk is om zich verder te navigeren in jouw webwinkel.

 


 

DE VERVOLGPAGINA'S


Ontwerp mijn webwinkel ontwerpt meer dan alleen de homepage. Met een strippenkaart kun je het ontwerp van je webwinkel eenvoudig laten uitbreiden. Elke pagina is belangrijk, dus zorg ervoor dat elke pagina in je webwinkel in orde is. Wij helpen je hier graag bij! 


Wil jij ook een nieuw ontwerp voor je webwinkel of een restyling? Neem dan contact met ons op!
 

Neem contact met ons op over een M pakket

© 2010 - 2024 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss