ONTWERP MIJN WEBWINKEL MAAKT OLIJVERIE.NL RESPONSIVE


Ook als Ontwerp mijn webwinkel een webwinkel al eerder heeft ontworpen, of je zelf eigenlijk al tevreden bent met je huidige shop maar je bent toe aan een vernieuwing, kunnen wij je helpen. Ontwerp mijn webwinkel heeft een aantal jaren geleden Olijverie.nl een grote make-over gegeven. Maar na de grote update van Mijnwebwinkel in juli was het wederom tijd voor een restyling.

 

EEN RESTYLING VAN JE WEBWINKEL


Terug naar een minimaler, strakker ontwerp. Meer overzicht, minder keuzestress voor je bezoekers; een rustige, mooie homepage en natuurlijk: responsive.

Ontwerp mijn webwinkel heeft de stijl behouden en met het gebruik van nieuwe afbeeldingen, een andere indeling, Googlefonts en een mooie Slideshow toch een compleet nieuwe vormgeving te weten realiseren.


EEN OVERZICHTELIJKE WEBWINKEL


Een van de nieuwe functionaliteiten van Mijnwebwinkel is het horizontale topmenu.
Als webwinkeliers hiervoor kiezen gaat dit vaak gepaard met een webwinkel ontwerp waarin we de 'al zo oude' linkse en rechtse blokken niet gebruiken.

Er zijn echter webwinkels waarbij het heel belangrijk is om toch net dat beetje extra ruimte te hebben. De Olijverie heeft de linkerkant van de webwinkel benut met een extra zijmenu, en ook wordt de aanbieding module hier getoond. Olijverie.nl heeft gemeten dat hieruit veel conversie ontstaat, vandaar dat we dit absoluut hebben behouden.

 

Het is allemaal mogelijk. Ontwerp mijn webwinkel denkt met iedere klant mee om zo samen tot een passend eindresultaat te komen. Een gezamenlijke doelstelling. Ontwerp mijn webwinkel maakt vrijblijvend een analyse op basis van de gegevens die je als bestaande of nieuwe klant kunt invullen op omww.nlHOUD JE WEBWINKEL UP-TO-DATE


Lilian van de Olijverie kan prima zelf met software overweg die nodig is om een webshop zelf mooi en actief te houden. Wij zorgen voor de basis, en Lilian kan in de toekomst zelf de webwinkel up-to-date houden door bijvoorbeeld de sliders regelmatig bij te werken. Doordat ze de bronbestanden in haar bezit heeft, kan ze altijd improviseren en hier iets moois van maken.

Natuurlijk kunnen wij ook helpen. Mocht er iets niet lukken of mocht je er gewoonweg geen tijd voor hebben, of geen zin, dan kun je een strippenkaart aanschaffen en houd Ontwerp mijn webwinkel de webwinkel up-to-date, netjes en mooi.

 


 


Wil jij ook een nieuw ontwerp voor je webwinkel of een restyling? Neem dan contact met ons op!
 

Neem contact met ons op over een M pakket

© 2010 - 2024 Ontwerp Mijn Webwinkel - Een responsive webwinkel voor iedereen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel